Selecteer een pagina
Home / Werkwijze

#1

HALLO, HOLA, NǏ HǍO, CIAO, MARHABA, HELLO!

Per telefoon, e-mail of via mijn website maken we, wanneer het jou het beste uitkomt, een afspraak bij jou thuis (of als je dat liever hebt via telefoon) Dit kan door de week of in het weekend. Overdag, maar ook in de avonduren. Tijdens de afspraak worden al je vakantiewensen en voorkeuren besproken. Misschien weet je al heel goed waar de reis heen gaat, maar ook als je nog geen idee hebt en wat je wil doen! Samen komen we eruit! Ik ben van alle markten thuis en kan uitstekend luisteren en doorvragen!

#2

persoonlijk reisvoorstel

Als jouw reisadviseur zal ik je volledig ontzorgen bij het uitwerken van je vakantieplannen. Als ik genoeg informatie heb, ga ik aan de slag met het maken van een persoonlijk reisadvies, uiteraard op basis van je specifieke wensen, inclusief een voorstel voor vervoer, verblijf, accommodaties en extra zaken als transfers, excursies en verzekeringen. Zodra ik het voorstel klaar heb krijg je deze per mail toegestuurd of persoonlijk thuisgebracht.

#3

SIT BACK, RELAX…DE REIS WORDT VOOR JE GEBOEKT

Klant is koning! Pas wanneer je helemaal tevreden bent, wordt het voorstel omgezet in een boeking. Ik ga aan de slag om de vluchten, accommodaties, excursies, verzekeringen e.d. vast te leggen. Wanneer alles geboekt is, krijg je de reisbevestiging toegestuurd Het enige waar je nu nog zelf voor moeten zorgen is dat je koffer gepakt wordt en af te tellen tot vertrek!

#4

ready,set,go. klaar voor vertrek?

Het is zo ver, je gaat op reis! Met de Personal Touch Travel app, waar alle belangrijke info in staat, reispapieren en allemaal leuke tips over je bestemming staan, ben je klaar voor het maken van je droomreis! Ik ben je persoonlijke reisadviseur, dus ook tijdens de vakantie kun je natuurlijk bij mij terecht met vragen of problemen. Wanneer de vakantie erop zit, neem ik nog even contact met je op. Ik wil er namelijk verzekerd van zijn dat alles vlekkeloos is verlopen en ben natuurlijk erg nieuwsgierig naar alle vakantie verhalen!

Contact

Stuur een bericht en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op!

14 + 8 =